Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

USD/CAD направи U-обръщане от зона на подкрепа

Юли 12, 2018 17:42

USD/CAD

Източник: Admiral Markets MetaTrder 5 с добавка MetaTrader 5 Supreme Edition

На срещата си на 11 юли Канадската централна банка очаквано повиши основния лихвен процент в Канада с 25 базисни пункта до 1.50, което доведе до висока волатилност при USD/CAD.

USD/CAD направи обръщане от нивото W L3 след пробив на обърнат модел глава и рамене. В този момент, 1.3150-75 е зоната POC и можем да видим отскок от тази зона по време на сесията в Лондон / Ню Йорк. Целите са 1.3220 и 1.3250. Продължението е възможно само при 4-часово затваряне или силен часов импулс над 1.3250, на който първоначално е трудно да пробие поради ежеседмичното / ежедневното пивот сливане. Ако цената се пробие, следващата цел е 1.3290.

W L3 - Седмичен Camarilla Pivot (Седмична временна подкрепа)

W H3 - Седмичен цилиндричен камарила (седмично временно съпротива)

W H4 - Седмичен Camarilla Pivot (Силна седмична съпротива)

D H4 - Ежедневно огледало Camarilla (много силна дневна съпротива)

D L3 - Ежедневна опорна камарила (дневна подкрепа)

D L4 - дневна H4 Camarilla (много силна дневна подкрепа)

POC - Point of Confluence (Зоната, в която очакваме цената да реагира и като зона за влизане)

Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционен съвет, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, обърнете внимание, че този анализ на търговията не е надежден показател за текущите или бъдещите резултати, тъй като обстоятелствата могат да се променят с течение на времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.