Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Технически анализ на валутната двойка EUR/USD

Май 29, 2017 15:58

Настоящата седмица, обещава да е изключително волатилна за валутната двойка EUR/USD. Свидетели ще станем, на ключови данни за ръста и инфлацията на еврозоната и почти всички нейни членове.

В допълнение, ще чуем какво има да казва Драги, по отношение на монетарната политика и състоянието на еврозоната. В края на седмицата пък, ще видим какви ще се окажат ключовите данни за заетостта в САЩ, от която инвеститорите ще си правят изводите относно предстоящо повишение на лихвите през юни.

Как стоят нещата от техническа гледна точка за EUR/USD?

Докато върхът на валутната двойка, при нива малко над 1.1260 е в сила, нагласите остават негативни, поне в краткосрочен план.

Потвърждение и сигнал за по-сериозно понижение, може да бъде даден, при слизането на двойката под 1.1130, а по-нататък и под 1.1070. Пробив на последното ниво, може да ни води към формацията „разширяващ се триъгълник" и тест на долната му граница при 1.0830. Разбира се, това трябва да е подкрепено и от макроикономическите данни.

Нагоре поскъпване над 1.1260 при еврото, ще развали средносрочно низходящите прогнози за валутната двойка. Подобен пробив, може да е последван от силно възходящо движение, следствие на обиране на стопове около нивото, поставени от продаващите еврото на късо.

Всъщност подобен пробив, може да задейства сценария, за по-нататъшно поскъпване и тест на върха на еврото, от април на миналата година, при нива над 1.1600.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.