Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 9 януари 2017

Януари 09, 2017 09:41

EURUSD

Евро/долар направи още едно колебливо движение през изминалата седмица. Както се вижда на часовата графика, цената се плъзна над тренд линията на съпротива, което предполага потенциален низходящ сценарий на фалшив пробив. Търговските сигнали са мечешки за тестването на 1.0500 в кратки срокове. Ясен пробив под това ниво ще даде по-нататъшно потвърждение на низходящия сценарий за тестването на 1.0450/00. Съпротива за деня имаме на 1.0575, чийто пробив може да отведе цената в неутрална търговска зона с тестване на ключовата съпротива 1.0615.


GBPUSD

Паунд/долар не направи съществено движение миналата седмица. Цената опита да се вдигне нагоре, достигайки връх на 1.2432, но си срина надолу и закри по-ниско при 1.2282, а по-рано тази сутрин удари 1.2175. Ясен пробив и дневно затваряне под 1.2200 ще отворят вратите по пътя надолу към 1.2080/00 тази седмица. Най-близката съпротива се вижда на 1.2315, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона, като посоката ще стане неясна.


USDJPY

Долар/йена беше колеблива п рез изминалата седмица. Цената се плъзна под 116.00, но закри по-високо на 116.94 и удари 117.52 по-рано днес. Този факт може да създаде възходящ сценарий на фалшив пробив и да запази бичите сигнали валидни. Очакванията са за нагоре за тестването на 118.00/60 в близка перспектива. Първата подкрепа е на 116.80, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона за търговия с ретестване на психологическото ниво 116.00.


USDCHF

Долар/франк също имаше още едно нерешително движение миналата седмица. Сигналите са неутрални, вероятно с леки бичи сигнали за тестването на 1.0230/80. Интрадей подкрепа е 1.0140. Ясен пробив под това равнище може да доведе до бъдещ низходящ натиск за тестването на подкрепата 1.0100 – 1.0060.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.