Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 5 декември 2016.12.05

Декември 05, 2016 08:12

EURUSD

Евро/долар имаше низходящ моментум по-рано днес по време на азиатската сесия, удряйки 1.0504. Очакванията са за надолу в кратки срокове за тестването на важната подкрепа 1.0450. Първата съпротива се вижда на 1.0600. Ясен пробив над нея може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 1.0650. От по-дългосрочна гледна точка, както се вижда на дневната графика, цената тества долната граница на рейнджа, която е добро място за покупки с тесни стопове на загубата под 1.0450. Ясен пробив и дневно закриване под 1.0450 ще активират низходящия ми модел.


GBPUSD

Паунд/долар направи импулс нагоре миналата седмица, достигайки връх на 1.2737. Търговските сигнали са възходящи за тестването на 1.2800 – 1.2900. Най-близката подкрепа е на 1.2625. Ясен пробив под това ниво може да отведе цената неутрална зона с тестване на 1.2200. Като цяло, колкото по-дълго двойката остава над 1.2330, аз предпочитам възходящия сценарий на този етап и всеки натиск надолу може да се разглежда като потенциална възможност за покупки.

USDJPY

Долар/йена беше колеблива през изминалата седмица. Изгледите са неутрални в близка перспектива. Първата подкрепа се вижда около 112.75, като пробив под това равнище може да предизвика по-нататъшен низходящ натиск, но колкото по-дълго двойката се задържа над 111.50, основният възходящ сценарий би трябвало да остане силен с най-близка цел пред биковете, виждаща се в района на 116.00.


USDCHF

Долар/франк направи възходящо движение по-рано тази сутрин, удряйки 1.0181 след още един неуспех за пробив под рейнджа, както може да видите на дневния таймфрейм. Сигналите са бичи за тестването на 1.0200. Ясен пробив и дневно затваряне над това ниво би трябвало да отворят вратите пред биковете към 1.0325. Интрадей подкрепа е 1.0135, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона с тестване на подкрепата 1.0100 – 1.0070. Основните изгледи остават неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.