Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 4 октомври

Октомври 04, 2016 09:06

EURUSD

Евро/долар отново не успя да направи значимо движение вчера. Изгледите остават неутрални в кратки срокове. От друга техническа перспектива, както се вижда на четиричасовия таймфрейм, цената намери добра подкрепа около 1.1125, но все още продължава да прави по-ниски върхове след спада от 1.1350, създавайки потенциална формация низходящ триъгълник, ако пробие под 1.1125. Най-близката съпротива си остава на 1.1275. Ясен пробив над нея може да предизвика по-нататъшен бичи натиск за тестването на 1.1350. Интрадей подкрепа е 1.1200 – 1.1180, чийто пробив може да доведе до по-нататъшен низходящ натиск за тестването на 1.1125. Като цяло техническите изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар направи инерция надолу вчера, достигайки дъно на 1.2816. Сигналите са мечешки за тестването на ключовата подкрепа 1.2790, като ясен пробив и дневно закриване под това ниво може да отворят пътя надолу към 1.2500. Първата съпротива е на 1.2870, чийто пробив може да отведе цената в еутрална зона за търговия с тестване на 1.2920. Като цяло техническите изгледи остават низходящи.


USDJPY

Долар/йена имаше възходящ моментум по-рано тази сутрин, удряйки 102.38. Очакванията са бичи засега. Както може да видите на часовата графика, цената сега тества долната граница на (нарушения) възходящ канал. Непосредствена подкрепа имаме при 101.80. Ясен пробив под това равнище може да доведе до низходящ сценарий за тестването на 101.25 – 100.80. Аз все още предпочитам основният мечешки сценарий.


USDCHF

Долар/франк имаше умерен възходящ моментум вчера и удари 0.9749 по-рано днес. Търговските сигнали са бичи в кратки срокове за тестването на горната линия на формацията „мегафон", както се вижда на часовата графика, локализирана около 0.9770. Подкрепа за деня е 0.9715, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 0.9650/30. Основните технически сигнали остават неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.