Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 31 октомври 2016.10.31

Октомври 31, 2016 09:25

EURUSD

Евро/долар имаше възходящ моментум през изминалата седмица, като направи връх на 1.0991. Както се вижда на часовата графика, цената се движи вътре в бичия ценови канал и над ЕМА 200 след отскока от 1.0850, което предполага възможна възходяща фаза. Сигналите са бичи в близка перспектива за тестването на 1.1050. Подкрепа за деня е 1.0950. Ясен пробив под това равнище може да отведе цената в неутрална търговска зона с тестване на долната линия на възходящия канал и подкрепата 1.0900. Основните технически изгледи са неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар направи още едно нерешително движение миналата седмица. Очакванията са неутрални засега. Най-близката съпротива е при 1.2225. Ясен пробив над това ниво може да предизвика по-наттъшен възходящ натиск за тестването на 1.2270 – 1.2300. Интрадей подкрепа е 1.2150, чийто пробив може да доведе до натиск надолу за тестването на 1.2080, но важната подкрепа си остава на 1.2000. Колкото по-дълто цената остава над 1.20, възходящият корекционен/обръщащ сценарий на формацията чук би трябвало да остане валиден.


USDJPY

Долар/йена направи инерция нагоре миналата седмица, сформирайки връх на 105.52, но закри по-ниско на 104.71. Както се вижда на часовата графика, цената се движи надолу след като се плъзна над горната линия на бичия канал (съпротива), предполагайки потенциален натиск на мечките, но докато остава вътре в ценовия канал, двойката все още се намира във възходящата фаза. Търговските сигнали са неутрални в кратки срокове, вероятно с леки низходящи сигнали за тестването на 104.00, но ключова подкрепа си остава 103.50. Непосредствена съпротива имаме на 105.00. Ясен пробив над нея може да доведе до бъдещ натиск на биковете за тестването на 105.50 или по-високо.


USDCHF

Долар/франк имаше низходящ моментум през изминалата седмица, достигайки дъно на 0.9857, след като сформира падаща звезда, както се вижда на дневната графика. Изгледите са за надолу за тестването на дневната ЕМА 200, локализирана около 0.9780. Първата съпротива се вижда на 0.9915, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 0.9950 или по-високо. Като цяло аз оставам в лагера на мечките.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.