Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 3 октомври 2016.10.03

Октомври 03, 2016 08:48

EURUSD

Евро/долар не направи съществено движение през изминалата седмица, като сформира друго дожи на седмичната графика. Сигналите са неутрални в кратки срокове. Непосредствена съпротива имаме на 1.1275, чийто пробив може да предизвика по-нататъшен натиск на биковете за тестването на 1.1350. Подкрепа се вижда около 1.1200 – 1.1180. Ясен пробив под тази зона може да доведе до бъдещ низходящ натиск за тестването на 1.1125. Като цяло техническите изгледи остават неутрални, тъй като цената все още се движи странично без ясна посока рез последните четири месеца.


GBPUSD

Паунд/долар направи още едно колебливо движение миналата седмица, сформирайки още едно дожи на седмичния таймфрейм. Очакванията са неутрални засега, евентуално с леки мечешки сигнали за тестването на 1.2790. Интрадей съпротива е 1.2950, последвана от 1.3000. Колкото по-дълго цената се задържа под 1.3500, основните технически изгледи остават за надолу.


USDJPY

Долар/йена беше колеблива през изминалата седмица, като направи дожи на седмичната графика. Възходящият сценарий на двойното дъно, както се вижда на часовата графкиа, все още е валиден. Търговските сигнали са неутрални, вероятно с леки бичи сигнали за тестването на 102.00/20. Най-близката подкрепа е при 100.80. Ясен пробив и дневно затваряне под нея може да станат заплаха за сценария на двойното дъно с ретестване на ключовата подкрепа 100.10.


USDCHF

Долар/франк беше нерешителна миналата седмица вчера, също сформирайки дожи на седмичната графика. От друга техническа перспектива, както се вижда на часовата графика, цената се движи в т.нар. формация мегафон. Това според мен не са идеалните пазарни условия за влизане на пазара, но тази фигура по принцип може да се оттъргува с продажби около горната линия или покупки около долната линия. Първата съпротва е 0.9770, последвана от 0.9820. Подкрепа за деня се вижда на 0.9670, последвана от 0.9600. Основните технически сигнали остават неутрални.
*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.