Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 3 януари

Януари 03, 2017 08:44

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО УСПЕХИ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ!!!!

EURUSD

Евро/долар беше нерешителна миналата седмица. Цената опита да се вдигне нагоре, плъзгайки се над Н4 ЕМА200, но за трети път не успя да остане над тази линия, както се вижда на четиричасовата графика, което предполага, че низходящата фаза остава валидна. Очакванията са неутрални в кратки срокове. Непосредствена съпротива е 1.0500. Ясен пробив над това равнище може да доведе до бъдещ бичи натиск за тестванего на ЕМА200, локализирана около 1.0590. Подкрепа е 1.0450, чийто пробив може да предизвика натиск надолу за тестването на 1.0400 – 1.0350.


GBPUSD

Паунд/долар не направи съществено движение през изминалата седмица. Търговските сигнали са неутрални. Подкрепа за деня се вижда в района на второстепенната тренд линия на подкрепа, както може да видите на часовата графика, локализирана около 1.2260. Ясен пробив под това ниво може да предизвика по-нататъшен натиск на мечките за тестването на 1.2200 – 1.2170. Първата съпротива е на 1.2320, чийто пробив може да доведе до натиск нагоре с тестване на 1.2400.


USDJPY

Долар/йена беше нерешителна миналата седмица, но все още успява да задържи бичите сигнали засега. Изгледите са възходящи за тестването на 118.00/66. Интрадей подкрепа се вижда на 117.00, чийто пробив може да отведе цената в неутрална търговска зона с тестване на 116.15/00, но като цяло аз оставам в лагера на биковете и всеки низходящ натиск би трябвало да се разглежда като потенциална добра възможност за покупки.


USDCHF

Долар/франк беше колеблива през изминалата седмица. Сигналите са неутрални в кратки срокове. Най-близката подкрепа е на 1.0180. Ясен пробив под нея може да предизвика по-нататъшен натиск надолу за тестването на 1.0140 или по-ниско. Съпротива имаме на 1.0250. Ясен пробив над това ниво може да доведе до бъдещ възходящ натиск за ретестването на 1.0325.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.