Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 29 септември 2016.09.29

Септември 29, 2016 09:05

EURUSD

Евро/долар не направи съществено движение вчера. Цената се плъзна под 1.1200, но не успява да се задържи убедително под това ниво засега. От перспективата на четиричасовата графика, цената се движи настрани между 1.1350 – 1.1125 за последните 6 седмици и се нуждаем от ясен пробив на рейнджа, за да видим по-ясна посока. Очакванията са неутрални в кратки срокове. Най-близката съппотива е на 1.1275. Ясен пробив и дневно закриване над нея може да предизвикат възходящ натиск за тестването на 1.1350. Подкрепа за деня е 1.1200, чийто пробив може да доведе до натиск надолу за тестването на 1.1125. Като цяло техническите изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар беше нерешителна вчера, но все още успява да задържи бичите интрадей сигнали и удари 1.3057 по-рано тази сутрин. Търговските сигнали остават за нагоре за тестването на 1.3100, но предпочитам мечешкия сценарий като цяло. Непосредствена подкрепа се вижда на 1.3000, като пробив под нея може да отведе цената в неутрална търговска зона с тестване на 1.2950/00, но важната подкрепа си остава на 1.2790.


USDJPY

Долар/йена имаше възходящ моментум по-рано днес по време на азиатската сесия, удряйки 101.63. Възходящиият сценарий на двойното дъно сега е потвърден с цели в района на 102.00/20. Изгледите са бичи в кратки срокове. Първата подкрепа е на 100.80, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона с ретестване на ключовата подкрепа 100.10. Но все още за предпочитане е основният низходящ сценарий.


USDCHF

Долар/франк беше колеблива вчера, сформирайки дожи на дневната графика. Формацията тройно дъно при 0.9660, която показах онзи ден, изпрати цената нагоре, но сега имаме троен връх при 0.9740, както се вижда на часовата графика. Цената се движи странично между 0.9740 – 0.9660 и сигналите са неутрални засега. Ясен пробив над 0.9740 може да предизвика по-нататъшен натиск на биковете за тестването на 0.9800/50. От друга страна, ясен пробив под 0.9660 ще доведе до бъдещ низходящ натиск за тестването на 0.9600 или по-ниско. Основните технически сигнали остават неутрални.


Не пропускайте следващият Върховен инструмент за търговия. ЗАПИШЕТЕ СЕ БЕЗПЛАТНОТъргувайте нулев спред и без комисионни за срок до 70 дни. НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ


*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.