Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 28 ноември

Ноември 28, 2016 08:17

EURUSD

Евро/долар беше колеблива миналата седмица, сформирайки дожи на седмичната графика. Както се вижда на дневната графика, имаме дожи след като цената не успя да направи ясен пробив под важната подкрепа 1.0550, последвано от по-високи дъно и връх, което предполага възможен възходящ натиск. Изгледите са бичи засега за тестването на 1.0700/50. Подкрепа за деня се вижда на 1.0600. Ясен пробив под това равнище може да отведе цената в неутрална зона с тестване на региона 1.0550 – 1.0450, който остава ключова подкрепа. Като цяло техническите изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар не успя да продължи низходящото си движение през изминалата седмица, след неуспеха да направи ясен пробив под ключовата подкрепа 1.2330, като направи връх на 1.2512. Сигналите остават неутрални в близка перспектива, но колкото по-дълго двойката се задържа над 1.2330, аз предпочитам възходящия сценарий в тази фаза. Интрадей съпротива е 1.2515. Ясен пробив над това ниво би трябвало да предизвика бъдещ натиск нагоре за тестването на 1.2550/80 или по-високо. Непосредствена подкрепа имаме на 1.2450, последвана от 1.2400.


USDJPY

Долар/йена продължи възходящия си моментум миналата седмица, сформирайки връх на 113.89, но закри малко по-ниско при 113.03 и удари 111.34 по-рано днес. Както се вижда на дневната графика, след бичия моментум имаме нерешителна свещ, последвана от низходяща такава (днешната, така че трябва да изчакаме докато пазара затвори, за да видим дали ще остане мечешка). Ясен пробив и дневно затваряне под 111.50 може да отворят вратите пред мечките по-надолу към110.00. Първата съпротива е на 112.00, последвана от 112.50.


USDCHF

Долар/франк беше нерешителна през изминалата седмица. Както може да видите на дневната графика, след възходящото рали имаме дожи, последвано от свещи с по-ниски върхове и дъна, което предполага потенциален низходящ натиск. Търговските сигнали са мечешки за тестването на 1.0000. Най-близката съпротива е в района на 1.0135, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона, като посоката ще стане неясна. Основните изгледи остават неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.