Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 27 септември

Септември 27, 2016 09:05

EURUSD

Евро/долар опита да направи покачване вчера, сформирайки връх на 1.1278, но закри по-ниско на 1.220. Търговските сигнали остават неутрални засега. Първата подкрепа е при 1.1200, чийто пробив и дневно закриване може да доведат до бъдещ низходящ натиск за тестването на 1.1125. В посока нагоре, ясен пробив и дневно закриване над 1.1275 може да отворят вратите пред биковете към тестването на 1.1350. Като цяло техническите изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар направи опит за понижение вчера, сформирайки дъно на 1.2915, но затвори по-високо на 1.2974. Изгледите са неутрални в близка перспектива, но аз все още оставам в лагера на мечките. Първата подкрепа е 1.2915, чийто пробив може да предизвика бъдещ натиск надолу за тестването на 1.2875 или по-ниско. Интрадей съпротива е 1.3000. Ясен пробив над нея може да доведе до възходящ натиск за тестването на 1.3050 или по-високо.


USDJPY

Долар/йена имаше отново инерция надолу вчера, като направи дъно на 100.24 и удари 100.07 по-рано тази сутрин. Сигналите са мечешки, но отбелязвам, че имаме възможа формация двойно дъно на 100.10, както може да видите на часовата графика, което трябва да бъде ясно пробито надолу за продължението на низходящия сценарий за тестването на 99.50. Непосредствена съпротива се вижда на 101.15. Ясен пробив над това равнище може да даде още един шанс може да доведе до по-нататъшен натиск надолу за тестването на 100.00 – 99.50. Съпротива имаме на 101.15, последвана от 101.65. Като цяло за предпочитане е низходящият сценарий.


USDCHF

Долар/франк беше нерешителна вчера. Очакванията са неутрални в кратки срокове. Както се вижда на часовата графика, имаме потенциално двойно дъно около 0.9660, което предполага възходящи изгледи. Съпротива за деня е 0.9740, като ясен пробив и дневно затваряне над нея би трябвало да дадат по-нататъшно потвърждение на бичия сценарий от двойното дъно за тестването на 0.9800 или по-високо. В посока надолу, ясен пробив и дневно закриване под 0.9660 ще отворят пътя към 0.9600 или по-ниско. Основните технически сигнали остават неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.