Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 24 октомври 2016.10.24

Октомври 24, 2016 09:06

EURUSD

Евро/долар имаше значителен низходящ моментум през изминалата седмица, пробивайки под ключовата подкрепа 1.0910 и удряйки 1.0858. Очакванията са за надолу в кратки срокове за тестването на зоната на подкрепа 1.0825/00. Ясен пробив и дневно закриване под този регион може да отведат цената в неутрална зона с тестване на 1.0715. Непосредствена съпротива имаме при 1.0910, като ясен пробив и дневно затваряне над нея може да отведат цената в неутрална търговска зона с тестване на 1.1000. Основните технически изгледи са неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар беше колеблива миналата седмица. Търговските сигнали са неутрални. Първата подкрепа е на 1.2170, последвана от 1.2135. Интрадей съпротива се вижда на 1.2240, чийто пробив може да предизвика по-нататъшен възходящ натиск за тестването на 1.2300/30. Като цяло аз все още предпочитам низходящия сценарий, но колкото по-дълто цената остава над 1.20, възходящият корекционен/обръщащ сценарий на формацията чук би трябвало да остане валиден.


USDJPY

Долар/йена също беше нерешителна през изминалата седмица. Изгледите са неутрални засега. Като цяло аз оставам в лагера на мечките, но се нуждаем поне от пробив под 103.50 за потенциален край на текущата възходяща корекционна фаза. В посока нагоре, 104.20 остава важна съпротива, като е възможно да видим натиск надолу около тази зона. Ясен пробив и убедително движение над 104.20 ще отворят вратите към 105.50.


USDCHF

Долар/франк опита да се понижи миналата седмица, като направи дъно на 0.9840, но се вдигна нагоре после и закри по-високо на 0.9934. Сигналите са неутрални в бизка перспектива. Както се вижда на дневната графика, имаме формация падаща звезда, която предполага потенциален мечешки сценарий. Първата подкрепа е на 0.9925, но ключово ниво си остава 0.9850. Съпротива за деня е 0.9960. Ясен пробив и дневно затваряне над това ниво може да дадат път на биковете към 1.000 – 1.0050. Основните технически изгледи остават неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.