Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 23 януари 2017

Януари 23, 2017 12:43

EUR/USD

Двойката е в свръхкупено състояние, според индикатора Stochastic (70,10,10) и проби съпротивата на кръглото число 1.0700. Следващата силна съпротива би била в зоната около 1.0870.


GBP/USD

Съпротивата около 1.2300, където се намира низходящата тренд линия на 4 часа беше преодоляна. В момента двойката формира завършен сигнал по Дау (Dow signal) за обръщане на тренда. Следващо силно ниво на съпротива виздаме около 1.2730.

USD/JPY

Зоната на подкрепа, която е на 38.2% по Фибоначи на последния възходящ импулс се оказа валидна. Допускаме консолидация преди следващ импулс на USD/JPY, като ключови нива за посоката ще бъдат 115.00 за бичи импулс и 113.00 за мечи импулс.USD/CHF

Силна подкрепа в зоната около 1.0000 беше преодоляна надолу, но е необходим тест за валидиране на низходящия пробив. Следващ силно ниво на подкрепа виждаме на 0.9850, което е 61.8% корекция по Фибоначи на последния възходящ импулс. Във възходяща посока важно ниво, според нас е 1.0050, тъй като пробив на зоната би потвърдил хармоничния бичи технически модел А-B–C-D.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Вихрен Молевски

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.