Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 21 септември

Септември 21, 2016 09:20

EURUSD

Евро/долар опита да се вдигне нагоре вчера, плъзгайки се над 1.1200, но след това се срина надолу и затвори по-ниско на 1.1150. Очакванията са низходящи за тестването на 1.1125. Ясен пробив и дневно закриване под това ниво ще предизикат натиск на мечките за тестването на 1.1050. Непосредствена съпротива имаме на 1.1200, чийто пробив може да отведе отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 1.1250/75, но ключова съпротива си остава 1.1350. В посока надолу, От фундаментална перспектива, всички участници днес ще следят решението по паричната политика на Фед и пресконференцията на Йелън след това, които може да доведат до волатилност на пазарите. Основните технически изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар беше колеблива вчера, но като цяло все още успява да задържи низходящите сигнали засега. Търговските сигнали остават мечешки в кратки срокове за тестването на 1.2900. Първата съпротива е при 1.3050. Ясен пробив над това ниво може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 1.3100. В посока надолу, ясен пробив и дневно затваряне под 1.2900 може да отведе цената по-надолу за тестването на 1.2790. Колкото по-дълго цената се задържи под 1.3500, за предпочитане е мечешкия сценарий.


USDJPY

Долар/йена не направи значително движение вчера, но по-рано тази сутрин се плъзна под бичия канал, а после отново се видгна нагоре след заседанието на BoJ. В посока надолу, ясен пробив и дневно затваряне под 101.15 може да отворят вратите пред мечките към 100.00 – 99.50. Изгледите са неутрални, може би с леки бичи сигнали за тестването на 103.00/50, но ключово ниво на съпротива си остава в района на 104.00. Все още за предпочитане е сценария на мечките на този етап, но следете какво ще стане тази вечер след решението и изявлението на Фед.


USDCHF

Долар/франк имаше още едно нерешително движение вчера. Цената опита да се понижи, но намери добра подкрепа при часовата ЕМА 200, както се вижда на едночасовата графика. Сигналите са неутрални в близка перспектива, вероятно с леки бичи сигнали за тестването на 0.9850 – 0.9900. Най-близката подкрепа е при ЕМА 200, локализирана около 0.9760. Ясен пробив под нея може да предизвика низходящ натиск за тестването на 0.9690. Фундаменталният фокус ще бъде върху изявлението на FOMC. Основните технически сигнали остават неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.