Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 21 ноември 2016.11.21

Ноември 21, 2016 08:46

EURUSD

Евро/долар продължи импулса си надолу през изминалата седмица, достигайки дъно на 1.0568. Както може да видите на дневната графика, цената се движи близо до долната линия на рейнджа, която е ключова подкрепа на този етап. Сигналите остават низходящи в кратки срокове за тестването на 1.0550 – 1.0450. Интрадей съпротива е 1.0650, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 1.0700 или по-високо. Като цяло техническите изгледи остават неутрални.

GBPUSD

Паунд/долар имаше низходящо движение миналата седмица и сега се бори около ключовата подкрепа 1.2330, както се вижда на четиричасовата графка. Очакванията са мечешки в близка перспектива, особено ако цената успее да направи ясен пробив под 1.2330, за тестването на 1.2220. Първата съпротива е 1.2380, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 1.2430 или по-високо.


USDJPY

Долар/йена продължи инерцията си нагоре през изминалата седмица, достигайки връх на 110.91 и удари 111.17 по-рано днес. Търговските сигнали остават възходящи за тестването на 111.50. Ясен пробив и дневно закриване над това ниво може да предизвика по-нататъшен натиск нагоре с цели в района на 113.50 тази седмица. Най-близката подкрепа е при 110.35. Пробив под това равнище може да отведе цената в неутрална търговска зона с тестване на 109.80, но все още цената се намира в силна възходяща фаза и всеки натиск надолу би трябвало да се разглежда като добра възможност за покупки.


USDCHF

Долар/франк имаше възходящ моментум миналата седмица, като направи връх на 1.0122. Изгледите остават бичи засега за тестването на 1.0200 – 1.0250. Непосредствена подкрепа се вижда на 1.0050. Ясен пробив под това ниво може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 1.0000. Основните изгледи остават неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.