Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 19 декември

Декември 19, 2016 08:32

EURUSD

Евро/долар направ опита за покачване миналата седмица, като направи връх на 1.0670, но спадна надолу, удряйки дъно на 1.0365 и закривайки на 1.0447. Изгледите са неутрални, но колкото по-дълго двойката се задържа под 1.0500 за предпочитане е мечешкия сценарий на този етап. Непосредствена подкрепа се вижда на 1.0400. Ясен пробив под нея може да отвори вратите към 1.0250/00 тази седмица. В посока нагоре, ясен пробив и дневно затваряне над 1.050 ще активират изчакването ми, тъй като посоката ще стане неясна.


GBPUSD

Паунд/долар беше нерешителна през изминалата седмица, но спадна под тренд линията на подкрепа, както може да се види на часовата графика, предполагайки възможни низходящи изгледи в близка перспектива за тестването на 1.2300 тази седмица с ключова съпротива около 1.2500 – 1.2560. Сигналите са неутрални засега. Подкрепа имаме при 1.2440. Ясен пробив под това равнище може да предизвика мечешки натиск за тестването на 1.2400 – 1.2375.


USDJPY

Долар/йена продължи инерцията си нагоре миналата седмица, сформирайки връх на 118.65, но се търгуваше по-ниско по-рано днес, удряйки 117.09. Очакванията са неутрални в кратки срокове. Първата подкрепа е в района на 117.00, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 116.30. Като цяло оставам в лагера на биковете и всеки низходящ натиск сега би могло да се разглежда като евентуална възможност за покупки. Интрадей съпротива е 118.00. Ясен пробив над нея може да доведе до бъдещ бичи натиск за тестването на 118.66 или по-нагоре.


USDCHF

Долар/франк направи опит за понижение през изминалата седмица, достигайки дъно на 1.0082, но обърна нагоре и затвори по-високо на 1.0264. Както се вижда на часовата графика, цената се движи във второстепенен низходящ канал, което предполага потенциални краткосрочни сигнали надолу за тестването на 1.0200. Най-близката съпротива е при 1.0300. Ясен пробив над това ниво може да предизвика по-нататъшен възходящ натиск за тестването на 1.0350 или по-високо.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.