Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 17 октомври 2016.10.17

Октомври 17, 2016 08:57

EURUSD

Евро/долар имаше импулс надолу през изминалата седмица, като направи дъно на 1.0970, след като проби под ключовата подкрепа 1.1125. Търговските сигнали са низходящи за тестването на 1.0910, но е възможно да видим след това натиск нагоре в тази потенциална зона за покупки. Първата съпротива е 1.1000, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 1.1050 или по-високо. Основните технически изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар също направи низходящо движение миналата седмица, сформирайки дъно на 1.2087. Изгледите са мечешки засега и аз все още предпочитам низходящия сценарий, но докато цената се задържа над 1.20, бичия корекционен/обръщащ сценарий на формацията чук остава в сила. Непосредствена съпротива е 1.2205. Ясен пробив над това равнище може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 1.2270 или по-високо.


USDJPY

Долар/йена продължи бичия си моментум през изминалата седмица, но все още се бори около ключовата съпротива 104.20. Сигналите остават неутрални в кратки срокове. Следващата съпротива е около 104.65, чийто пробив може да отвори вратите нагоре към 105.00/50. Интрадей подкрепа е 103.50 и тренд линията, както се вижда на часовата графика. Ясен пробив под тази зона може да предизвика бъдещ натиск на мечките за тестването на 102.75. Като цяло аз оставам в лагера на мечките, но само ясен пробив под 103.50 може да сложи евентуален край на текущата възходяща корекционна фаза.


USDCHF

Долар/франк имаше инерция нагоре миналата седмица, достигайки връх на 0.9908. Очакванията са възходящи, но е възможно да имаме потенциален натиск за продажби около нивото 0.9950. Най-близката подкрепа е при 0.9880/50. Ясен пробив под това нея може да отведе цената в неутрална зона за тестването на 0.9800 или по-ниско. Като цяло техническите изгледи са неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Силвия Велчева


Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.