Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 14 октомври 2016.10.14

Октомври 14, 2016 09:07

EURUSD

Евро/долар имаше инерция нагоре вчера, след като не успя да направи ясен пробив под 1.1000, сформирайки връх на 1.1057. Изгледите са бичи за тестването на 1.1100/25. Непосредствена подкрепа е 1.1025. Ясен пробив под това ниво може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 1.1000 – 1.0910. Основните технически изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар беше нерешителна вчера. Сигналите остават неутрални засега. Аз все още предпочитам низходящия сценарий, но докато цената се движи над 1.20, възходящия корекционен/обръщащ сценарий на формацията чук остава в сила. Първата подкрепа е около 1.2180, чийто пробив може да доведе до бъдещ натиск на мечките за тестването на 1.2100. Съпротива за деня е 1.2275. Ясен пробив над нея може да предизвика възходящ натиск за тестването на 1.2325 или по-високо.


USDJPY

Долар/йена опита да се вдигне нагоре вчера, достигайки връх на 104.62, но закри по-ниско деня при 103.68. Очакванията са неутрални в близка перспектива. Като цяло аз оставам в лагера на мечките, но само ясен пробив под 102.75 би сложил евентуален край на текущата бича корекционна фаза. В посока нагоре, 104.00/20 си остава ключово ниво на съпротива.


USDCHF

Долар/франк имаше низходящ моментум вчера, като направи дъно на 0.9857. Търговските сигнали са мечешки в кратки срокове за тестването на 0.9800 или по-ниско. Първата съпротива е при 0.9880. Ясен пробив над това равнище ще отведе цената в неутрална зона, като посоката ще стане неясна, но както се вижда на четиричасовата графика, зоната между 0.9950 – 0.9850 остава добра зона на съпротива. Като цяло техническите изгледи са неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.