Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 13 септември

Септември 13, 2016 08:58

EURUSD

Евро/долар не направи съществено движение вчера, сформирайки дожи на дневната графика. Както се вижда на часовата графика, цената се движи вътре в бичи ценови канал, след отскока от 1.1125, което предполага възходяща фаза с важна подкрепа, виждаща се около долната линия на канала при 1.1215/00. Ясен пробив обратно под тази зона може да предизвика низходящ натиск за ретестването на 1.1125. Най-близката съпротива е на 1.1270, чийто пробив може да доведе до бъдещ натиск на биковете за ретестването на 1.1350. Основните технически изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар се вдигна нагоре вчера, сформирайки връх на 1.3346. Изгледите са бичи в близка перспектива за тестването на 1.3400, но ключова съпротива си остава 1.3500. Интрадей подкрепа е 1.3300, като ясен пробив и дневно затваряне под нея може да отведат цената в неутрална зона с тестване на 1.3250 или по-ниско.


USDJPY

Долар/йена имаше низходящ моментум вчера, достигайки дъно на 101.54 и удари 101.41 по-рано днес по време на азиатската сесия. Сигналите са мечешки засега за тестването на 101.15. Ясен пробив и дневно затваряне под това ниво може да предизвикат низходящ натиск за тестването на 100.00 – 99.50. Непосредствена съпротива се вижда около 102.50. Ясен пробив над това ниво може да отведе цената в неутрална зона за търговия, като посоката ще стане неясна, но все още за предпочитане е мечешкия сценарий.


USDCHF

Долар/франк беше нерешителна вчера. Очакванията са неутрални в кратки срокове. Първата съпротива е при 0.9750. Ясен пробив над нея може да доведе до бъдещ възходящ натиск за тестването на 0.9800 или по-високо. Подкрепа за деня е 0.9690, чийто пробив може да предизвика натиск надолу за тестването на 0.9600 или по-ниско. Като цяло техническите сигнали остават неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.