Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 12 октомври 2016.10.12

Октомври 12, 2016 09:04

EURUSD

Евро/долар имаше значителна инерция надолу, пробивайки под ключовата подкрепа 1.1125 и удари 1.1031 по-рано днес. Очакванията са мечешки, като част от низходящия сценарий на низходящия триъгълник, с цели около 1.1000. Ясен пробив и дневно затваряне под това равнище може да отворят вратите към 1.0910 региона. Непосредствена съпротива имаме на 1.1125. Ясен пробив обратно над това ниво може да отведе цената в неутрална зона за търговия, като посоката ще стане неясна. Основните технически изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар направи низходящо движение вчера, достигайки дъно на 1.2087, но се търгуваше по-високо тази сутрин, удряйки 1.2324. Търговските сигнали са неутрални в близка перспектива. Основните технически изгледи остават низходящи, но само ясен пробив под 1.20 ще закрие бичия корекционен/обръщащ сценарий на формацията чук. Първата съпротива е при 1.2340, чийто пробив може да доведе до бъдещ възходящ натиск за тестването на 1.2450. Най-близката подкрепа се вижда на 1.2200, но ключово равнище остава 1.2000.


USDJPY

Долар/йена беше колеблива вчера. Цената направи опит да се вдигне нагоре, сформирайки връх на 104.06, но закри по-ниско на 103.50. Както се вижда на часовата графика, имаме потенциален низходящ сценарий от формация двоен връх, който ще бъде потвърден при ясен пробив под 102.75, с най-близка цел в района на 101.80. Изгледите са низходящи засега и още веднъж 104.00/20 се доказа като силна съпротива. Основните изгледи, обаче, са неутрални.


USDCHF

Долар/франк продължи възходящия си моментум вчера, достигайки връх на 0.9892. Сигналите са за нагоре за тестването на 0.9950, но внимавайте за потенциален натиск при това ниво, тъй като стратегията за продажби при съпротива е една от най-добрите при променлив пазар. Подкрепа за деня е 0.9850. Ясен пробив под нея може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 0.9800 или по-ниско. Като цяло техническите изгледи са неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.