Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните валутни двойки за 10 ноември 2016.11.10

Ноември 10, 2016 08:51

EURUSD


Евро/долар направи опит за покачване вчера, достигайки връх на 1.1299, но спадна надолу след това и удари 1.0906 в силно волатилен пазар след като Доналд Тръмп стана 45-тият президент на САЩ. Търговските сигнали са за надолу за тестването на подкрепата 1.0850/00, която е добро място за евентуални покупки с тесни стопове на загубата. Първата съпротива е 1.0950, последнава от 1.1050. Основните технически изгледи остават неутрални.


GBPUSD

Паунд/долар опита да се вдигне нагоре вчера, сформирайки връх на 1.2545, но се срина надолу после и удари 1.2351. Изгледите са неутрални засега за тестването, но колкото по-дълго остава над 1.2330 цената се намира все още в бичата фаза. Непосредствена съпротива е 1.2450, чийто пробив може да предизвика по-нататъшен натиск нагоре за тестването на 1.2545. В посока надолу, 1.2330 остава ключова подкрепа и място за обмислянето на дълги позиции.


USDJPY

Долар/йена опита да направи низходящо движение вчера, като направи дъно на 101.18, но обърна нагоре после и удари 105.95 по-рано днес при волатилните пазарни условия. Сигналите са възходящи за тестването на 106.70, но както може да видите на четиричасовата графика, цената се намира в т.нар. „зона на продажби", така че внимавайте за потенциален низходящ натиск след ралито. От гледна точка на различните таймфрейми се виждат три сигнали – краткосрочни бичи сигнали, неутрални средносрочни и низходящи дългосрочни. Най-близката подкрепа е на 104.50. Ясен пробив под нея може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 103.50 или по-ниско.


USDCHF

Долар/франк опита да се понижи вчера, достигайки дъно на 0.9548, но се вдигна нагоре и удари 0.9847 във волатилния пазар при влизането на Доналд Тръмп в Белият дом след деня на Президентските избори в САЩ. Очакванията са бичи за тестването на 0.9950 – 1.0000. Подкрепа за деня е 0.9775. Ясен пробив под това ниво може да отведе цената в неутрална търговска зона, като посоката ще стане неясна. Основните изгледи са неутрални.*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Силвия Велчева


Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.