Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Технически анализ на основните инструменти за седмицата 15-21 май

Май 15, 2017 12:21

EUR/USD

Еврото се търгува в изключително деликатен диапазон, като в момента е близо до съпротивата при 1.0950, както и до горната граница на ключовия коридор, начертан на графиката.

Напълно е възможно единната валута, да се е насочила за тест на върха си, от малко над 1.1000. Докато последното ниво, от 1.1017 е в сила обаче, опасността за спад и тест на долната граница на начертания коридор, е значителна. А това ниво, се намира при нива малко под 1.0700, отбелязано на графиката.

Силно повишение на единната валута, може да се случи, единствено при трайно преодоляване, на върха при 1.1017, както и задържане на EUR/USD, над психологическата граница от 1.1000.

GBP/USD

Паундът се търгува в сравнително тесен диапазон, като на този етап, съпротивата при 1.3000, се оказва непреодолима преграда. Докато последното ниво е в сила, определено има потенциал за тест на ключовото ниво на подкрепа ри 1.2780. За по-сериозно поевтиняване, или поскъпване на паунда обаче, ще е необходим пробив на едно от двете посочени нива.

AUD/USD

Австралийският долар, подобно на посочените по-горе валути, също е много близо до ключово ниво на съпротива, при ниво от 0.7440. Преодоляване на посоченото ниво, може да отведе двойката към по-нататъшен ръст и тест на горната граница на нарисувания ценови канал – при 0.7490.

Като цяло, низходящото движение на австралийският долар, не изглежда завършено, от техническа гледна точка и е напълно възможно да станем свидетели на тест на дъното, при 0.7330.

Злато

Златото върна част от загубеното през изминалата седмица. Благородният метал, се търгува при нива от малко над 1 230 долара за унция. На този етап, поевтиняването на златото, се спира, от подкрепата при 1 210 долара за унция, а повишението може да се ограничи от пълзящата 200-дневна, средна величина, обозначена със синя линия, при ниво от 1 250 долара за унция в момента.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.