Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Технически анализ на основните инструменти за 27 Март 2017 г.

Март 27, 2017 10:53

EUR/USD

Еврото стартира седмицата с GAP и преодоля ключовото нива на съпротива при 1.0825 долара. И докато инвеститорите трябва да запазят позитивните си очаквания за единната валута, тя се търгува близо до следващото си важно ниво на съпротива при 1.0875.

Това което може да ви притеснява е наблюдавания GAP. Според техническия анализ, подобен род ценови отклонения, не водят след себе си до нищо добро, преди да бъдат „запълнени". Или налице е сериозна опасност да станем свидетели на опит на еврото да запълни този ценови GAP, или казано по друг начин да видим временно понижение към и под 1.0810.

Докато еврото се търгува над 1.0825, позитивните очаквания пред еврото са в сила. Възможно е поскъпването да се засили, при преодоляване на съпротивата при 1.0875.

GBP/USD

Формацията „по-високи" дъна, за която писахме при валутната двойка, си изигра успешно ролята и отведе валутната двойка нагоре. Сега пред нея стои потенциален тест на на горната граница на очертания низходящ триъгълник, която се пада при нива от 1.2640.Трендът за паунда е положителен, докато не видим пробив на долната граница на графиката, прилежаща при 1.2180 в момента.

USD/JPY

Доларът проби ключовото ниво на подкрепа при 110.60 и продължи със спада си, напълно очаквано. Докато валутата се търгува под посоченото ниво, посоката пред валутната двойка е – надолу. Следващата средносрочна цел пред долара е 107.50.

Промяна на негативните очаквания ще се наложи само при връщане на долара отново при нива на търговия над 110.60.

Злато

Златото проби съпротивата при 1 244 долара и най-вероятно се е запътило към тест на върха си от 1 264 долара за унция. Докато последния връх е в сила, пред трейдърите все още е налице опасност да видим възстановяване на спада в посока към психологическата граница от 1 200 долара за унция.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори.

Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.