Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните инструменти за 27 февруари 2017 г.

Февруари 27, 2017 08:51

EUR/USD – Еврото се търгува вече в нов низходящ коридор на 4-часова графика, като горната му граница е при 1.0590. В допълнение, в случай, че низходящият тренд за единната валута е все още в сила, то всяко нейно повишение спрямо долара, би следвало да се ограничава от предходния връх при 1.0615 (постигнат на 24-ти февруари).

С други думи, ако еврото се задържи в посочения коридор на търговия, то следващата му цел, най-вероятно би била 1.0490, а при преодоляването й и дъното от 1.0338 от началото на януари.

По-силно поскъпване, би било възможно само при потенциално излизане от низходящия коридор, тоест при пробив на горната му граница. Такъв, би отвел еврото за тест на върха при 1.0696, а впоследствие и към 1.0830.

GBP/USD – Паундът регистрира известни загуби спрямо долара, в края на миналата седмица. По-нататъшното му поевтиняване, на този етап се ограничава от ключовото ниво на подкрепа при 1.2380.

Трайно преодоляване на тази силна подкрепа, както и на следващото ниво при 1.2350, може да отключи спада на валутната двойка към следващите ключови нива - 1.2250 и дори тест на дъното при психологическата граница от 1.2200.

Докато нивото от 1.2350 е в сила обаче, все още можем да говорим само за корективно понижение, а посоката остава възходяща. Първата цел, на потенциално поскъпване на паунда е 1.2585, а при евентуален пробив и върха от 1.2700.

AUD/USD – Подобно на другите валутни двойки и тук рейнджовата търговия на австралийския долар е факт. Нужен е катализатор, за да станем свидетели на по-силно движение в една от двете посоки.

Като такъв, може дасе приеме, понижение под долната граница на очертания рейндж, която е при ниво от 0.7660-0.7650. В случай, че нивото бъде трайно преодоляно, то можем да станем свидетели на засилване на спада към 0.7619, а по-нататък и към 0.7550.

По-силен ръст пък, можем да видим само при пробив на върха от 0.7740.

USD/JPY – Доларът отбеляза съществен спад спрямо йената и е близо до ключовото ниво на подкрепа от 111.50-111.65.

Всяко по-нататъшно доближаване до посочените нива, може да се използва от инвеститорите, които смятат, че спадът на двойката е изчерпан, за откриване на дълги позиции с близки стопове, под 111.50. Целта на едно подобно поскъпване на долара, би било първоначално нивото от 113.10 йени, а впоследтсвие и 114 йени за долар.

Злато – Златото проби ключовото ниво на съпротива при 1 244 долара през миналата седмица и продължи да поскъпва. Докато последното ниво е в сила, инвеститорите би следвало да държат дългите си позиции, като първата цел на ръста ще е психологическата граница от 1 300 долара за унция.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.