Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Технически анализ на основните инструменти за 21 Март 2017 г.

Март 21, 2017 11:34

EUR/USD

Еврото продължи с повишението си спрямо долара и вече е само на около 30-на пипса от най-високите си нива, постигнати в началото на февруари. От това, дали единната валута ще съумее да пробие върха при 1.0826 ще зависи средносрочното му движение.

Пробив, би отворил пътя към по-нататъшен ръст с първоначална цел следващата психологическа граница и тест на нивото от 1.0900.

Инвеститорите, които смятат, че ръстът на еврото е преекспониран и към своя край, имат добра отправна точка за скъсяване, с поставяне на относително близък стоп при върха от 1.0826, ако остане в сила.

USD/CHF


В момента, доларът е много близо до ключово ниво на подкрепа спрямо франка, при ниво от 0.9940 (на около 20 пипса от него), а пробивът му, може да отключи потенциален по-силен спад за двойката, по подобие на очертаното с кръгче предходно движение.

Една потенциална стратегия е влизане в къса позиция, със стоп поръчка при нива малко под 0.9940, или когато е налице пробив на най-ниската стойност, очертана във втория кръг.

Целта на спада, при пробив на посоченото ниво, би била 0.9860, или на около цент по-надолу.

Инвеститорите могат да поставят първоначално стопа си за ограничаване на загубата при нива на около 30 пипса нагоре (0.9970), след като са влезли в позиция.

Или подобна сделка, би се отличила със съотношение доходност-риск от 3 (търсена печалба от цент, при потенциална загуба при реализиране на стоп-лоса от 30 пипса).

USD/JPY

Доларът изглежда, че се е насочил за ретест на най-ниската си стойност от 111.60, която вече на два пъти ограничи поевтиняването на щатската валута , през последните седмици. Нов неуспешен пробив на нивото, може отново да оттласне „зелените пари" нагоре.

Ако видим пробив на ключовата подкрепа обаче, то можем да станем свидетели на силно задълбочаване на спада, към нивото от 110 йени за долар.

Злато


Златото продължава да се търгува под ключовото ниво на съпротива от 1 244 долара за унция. Докато нивото е в сила, налице е сериозна опасност низходящото движение на благородния метал да се възстанови. Само и единствено пробив на последното ниво, може да инициира по-нататъшно повишение за „жълтия метал".

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори.

Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.