Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Технически анализ на основните инструменти за 20 февруари 2017 г.

Февруари 20, 2017 10:38

EUR/USD – През изминалата седмица еврото преодоля горната граница на низходящия коридор, на 4-часова графика, но ръста все още не е особено „вдъхновяващ". На този етап, поскъпването се ограничава от съпротивата при нива от 1.0640.Пробив на последната граница, може да доведе до засилване на възходящия тренд, към следващото ключово ниво от 1.0700.

Надолу, спадът е много вероятно да се засили, при евентуален спад под ключовата подкрепа от 1.0600. В такъв случай, двойката най-вероятно ще се понижи за нов тест на горната граница на обрисувания вече коридор, която в момента е при нива от около 1.0550-1.0530.

GBP/USD – Паундът се доближи изключително много до горната граница на низходящия триъгълник, очертан с бели граници. Докато валутната двойка, не преодолее това нива на съпротива обаче, при нива от малко над 1.2500, едва ли може да се говори за наличието на по-нататъшен възходящ потенциал.Подходяща стратегия за инвеститорите в момента е по две направление. От една страна „мечи настроените" инвеститори, които не смятат, че триъгълника ще бъде пробит нагоре, могат да скъсяват двойката с близки стопове над 1.2500, с надеждата за нов тест на долната граница – при 1.2400.

Тези, които смятат, че поскъпването на британската валута ще продължи, могат да купуват валутата със стоп-поръчки при нива над 1.2500, или при наличието на ясен пробив. Целта на ръста, при един траен пробив на триъгълника ще е върха над 1.2700.

USD/JPY – Няма ясно изразен тренд при долара спрямо йената. В момента тя е по средата на диапазона си между 111.50 и 115 йени, в който се търгува през последните няколко седмици. Понижение под 112.60, е действието, което може да отвори пътя на валутната двойка към долната граница на коридора, докато нагоре, пътя се ограничава от ключовата съпротива при 113.80 йени.

Злато – В момента 4-часовата графика на златото, много наподобява двойния връх от края на януари. Или казано по друг начин, докато благородния метал е под 1.245 долара за унция, налице е опасност, понижението му да се простре първоначално към 1 215 долара, а по-нататък и към тест на дъното от 1 180 долара.Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.