Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните инструменти за 13 февруари 2017 г.

Февруари 13, 2017 10:58

EUR/USD – Еврото се намира при ключово ниво на съпротива, намиращо се в горната граница, на очертания на 4-часова графика, коридор. Докато единната валута не преодолее трайно това ниво на съпротива, намиращо се в момента при 1.0670, едва ли може да се очаква по-нататъшен ръст, който иначе би бил с първоначална цел от 1.0710 евро за долар.Неуспешен пробив на посоченото ниво, може да инициира възобновяване на низходящия тренд за ретест на долната граница на коридора, с първоначална цела от 1.0578.

GBP/USD – Паундът се повиши спрямо долара през последните няколко дни, но все още не може да се каже, че има ясно изразена посока. По-нататъшна яснота пред движението на валутната двойка тепърва ще се внесе, след пробив на едно от двете посочени на графиката нива (със зелена и червена линия).

На първо място, ако ключовата съпротива при 1.2580, бъде преодоляна, може да отвори пътя нагоре към следващото важно ниво от малко над 1.2700.

Пробив на важното ниво на подкрепа пък, при 1.2345, може да засили спада и да отвори пътя за ретест на психологическата граница от 1.2000.

USD/JPY – Доларът отбеляза ръст спрямо йената, след срещата между Тръмп и Абе. Докато ключовото ниво на съпротива от 114.25 йени не бъде преодоляно обаче, напълно е възможно да станем свидетели на формиране на ключовата за много технически анализатори фигура „глава с рамене".

Това ще е ситуацията при която двойката се понижи под начертаната бяла линия на графиката. Като необходимо условия за подобна формация можем да приемем пробив на нивото на подкрепа от 113.50.Такъв пробив, може да бъде последван от изключително засилване на низходящия тренд, с първоначална цел от 112.80 йени за долар, а впоследствие и 111 йени за долар.

Злато – На една по-дългосрочна сдемична графика (седмична), може да се види, че златото в момента е близо до ключово нива на съпротива – разположена в диапазано 1 240-1 250 долара.

Това дава добра отправна точка за инвеститорите, да купуват злато, със „стоп поръчки" при нива над 1 250 долара и цели – първоначално психологическата граница от 1 300 долара, а впоследствие и върха от миналата година при нива над 1 374 долара.

Колкото повече обаче, се отдалечава благородния метал от посочените нива на съпротива, толкова по-голяма става опасността от задълбочаване на понижението и нов тест на психологическата граница от 1 200 долара за унция.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.