Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните инструменти за 06 март 2017 г.

Март 06, 2017 10:34

EUR/USD

Поевтиняването на еврото се ограничи през изминалата седмица, точно от ключовото ниво на подкрепа при 1.0490 (червената линия). Това оттласна валутната двойка силно нагоре и инициира пробив на очертания низходящ коридор.

Докато еврото се търгува над горната граница на посочения на графиката коридор (която в момента е при нива от 1.0580), то очакванията за единната валута остават позитивни. Съпротивата на този етап е при нива от 1.0640-1.0650. Преодоляването им, може да предопредели, по-нататъшно повишение, към следващите нива на съпротива от 1.0680-1.0700.

Инвеститорите не бива да забравят, че предстои заседание на Фед през следващата седмица, на което е много вероятно лихвите да бъдат повишени. В светлината на предстоящото заседание, валутната двойка може да стане свидетел на сериозна волатилност.

GBP/USD

Паундът се понижи под ключовото ниво на подкрепа от 1.2340 и напълно очаквано, продължи с поевтиняването си. Посоченото ниво, вече играе ролята на ключово нива на съпротива и докато двойката е под него, то низходящото движение се очаква да продължи да е в сила.

Целта на по-нататъшното поевтиняване на паунда, би била, първоначално дъното от миналата седмица, при 1.2210, а по-нататък и психологическата граница от 1.2000.

Промяна на негативните очаквания за паунда, би се наложила, единствено при връщане при нива над 1.2340.

AUD/USD

Австралийският долар, е изключително близо до ключово ниво на съпротива от 0.7605-0.7610.Докато тази съпротива е в сила, трендът все още изглежда низходящ с цел 0.7520.

Преодоляване на съпротивата при 0.7510, ще промени негативните очаквания и може да отвори пътя пред валутната двойка нагоре, за тест на върха при 0.7735.

USD/JPY

Поевтиняването на долара, се ограничи през изминалата седмица, от критичното ниво на подкрепа при 111.60 йени за долар, което очаквано инициира силно поскъпване на валутната двойка, отвело я за тест на нивото от 114.90. Последното ниво, спря повишението на долара и инициира отново връщане при нива под 114 йени.

Напълно е възможно, да станем свидетели на по-нататъшно понижение на двойката, към ниво от 112.50 йени.

Само ново трайно връщане на валутната двойка при нива на търговия над 114 йени, може да инициира по-нататъшен ръст и нов тест на съпротивата от 114.90 йени.

Злато

Златото е под ключовото ниво на съпротива от 1 244 долара за унция. Докато нивото е в сила, то перспективите за благородния метал, не са особено позитивни. Единствено връщане в очертания възходящ коридор, за което може да се приеме пробива на посоченото ниво на съпротива, може да промени негативните очаквания за благородния метал.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори.

Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.