Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Технически анализ на EUR/USD

Април 19, 2017 13:55

Еврото се върна над долната граница на разширяващия се триъгълник, която бе веднъж преодоляна надолу.

На този етап, възходящото движение на валутната двойка се спря точно от 50-процентната Фибоначи-корекция, на спада от върха при 1.0904, до дъното при 1.0570, както може да се види от графиката по-долу.

Сега, важно пред бъдещата посока на валутната двойка е, дали посочената долна граница на триъгълника (при ниво от 1.0718) ще остане в сила, или двойката ще се върне отново под нея.

Ако нивото остане в сила, е много вероятно единната валута да продължи към следващото ключово Фибоначи-ниво (61.8-процентната корекция на начертания спад), което е 1.0780, а по-нататък и за тест на върха си, малко над 1.0900.

Възходящият сценарий обаче, ще се промени сериозно, при спад под 1.0718, което би отворило пътя за по-нататъшни загуби с посока 1.0650, както и 1.0570.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.