Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

​Технически анализ на петрола

Ноември 06, 2017 15:17

Щатският суров петрол е в силен възходящ тренд. Движението нагоре, бе потвърдено по две направления. На първо място – преминаването на 50-дневната SMA над 200-дневната (на дневна графика), което се случи в средата на октомври. И на второ - от пробива на съпротивата при 54.50 долара, отбелязана с червена линия на посочената по-долу седмична графика.

технически анализ петрол

Графика: WTI, Седмична, Admiral Markets

За последен път, цената на петрола, се търгуваше над посоченото ниво от 54.50 долара за барел, през юли на 2015-та година. Сега това ниво, от силна съпротива, би следвало да се превърне в непреодолимо ниво на подкрепа, ако възходящият тренд има потенциал да продължи.

Следващите по-сериозни нива на съпротива, за петрола, могат да се търсят отново по две направления. От една страна – 200-дневната SMA, на седмична графика, която е разположена в момента при ниво от около 59 долара за барел.

От друга страна, ако нивото от 59 долара бъде преодоляно, то инвеститорите биха могли да очакват тест на върха от близо 63 долара за барел, постигнат през май на 2015-та година.

До къде може да поскъпне щатският суров петрол, можем да погледнем и от още един по-различен ъгъл:

петрол технически анализ

Тествайте търговията с петрол, без риск от загуба на реален капитал, с безплатна демо сметка от Admiral Markets.

регистрирайте безплатна демо сметка


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.