Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Технически анализ за 30 януари 2017

Януари 30, 2017 10:52

Злато – Ключовото ниво от 1180 $ за унция се оказа валидно над което цената запазва възходящия си тренд. Вчера започна китайската Нова година, която ще продължи две седмици, през които се очакват, според някои анализатори, по-слаби покупки на ценния метал. Очакваме консолидация или странично движение на златото. Непосредствена съпротива виждаме на 1198 $за унция, където е вратната линия на двойния връх.

USD/JPY – Подкрепа на 113 се оказа валидна. Информация за по силни продажби има на 115.50. Тази седмица има заседнание на Bank of Japan (BOJ), но не се очаква промяна в монетерната политика.

EUR/USD – Безработцата в ЕЗ бележи значително намаление, е отттам потреблението се повишава. Оставаме неутрални. Съпротива виждаме на 1.0780, като информация за по-силни продажби има на 1.0800-30.


AUD/USD - Данните за инфлацията в Австралия излезнаха под очакванията, което е неблагоприятно за AUD. Силна подкрепа виждаме на 1.7510. Информация за по-силни продажби има на 1.7600.

GBP/USD – Тереза Мей се срещна с Тръмп в петък във Вашингтон. Допускаме укрепване на търговските връзки между двете страни. Информация за по-силни покупки има на 1.2400, в която зона виждаме и силна подкрепа.

DAX – Икономическите индикатори ZEW и IFO за Германия излезнаха под очакванията миналата седмица. След силното повишение от последните два дни очакваме известна консолидация. Подкрепа виждаме на 11 700, което е 50% корекция по Фибоначи на последния възходящ импулс.

OIL – Вече доста време петрола е в рейндж. Данните от САЩ показват, че в страната има увеличение с активни 21 петролни кладенци до 566 от 545 предходната седмица, най-високото ниво от 2013 г. Либия достигна тригодишен връх в добива на суровината, като не използва всички мощности за добив.


Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Вихрен Молевски

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.