Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Технически анализ на основните класове активи за 26 януари 2017

Януари 26, 2017 12:35

В средата на седмицата ще ви представим технически анализ за основните класове активи – индекси, бондове, стоки (изразени, чрез злато) и валути (изразени, чрез доларовия индекс).

Като цяло, наблюдаваме ускорение на глобалната инфлация, което е негативно за бондовете и доларовия индекс, които от своя страна често предхождат с няколко месеца обръщането на индексите.

Целта е да се види по-добре „голямата картина" на пазарите, както и взаимовръзките между тях.

Дау Джоунс (DJI30)

Индексът е в свръхкупено състояние. Бондовете продължават да се разпродават и затова допускаме корекция на Dow. Подкрепа виждаме на 20 000.


Злато (GOLD)

Ключово ниво, според нас е 1180 $ за унция, над което цената запазва възходящия си тренд. В момента, поскъпването на USD оказва низходящ натиск на цената на златото. Вероятно, има и прибиране на печалби при ценния метал. Валутната двойка с най-висока отрицателна корелация, USD/CHF (цветна крива), прави по-ниски възходящи движения в сравнение с по-силните низходящи движения на златото (черна крива), което е своебразно непотвърждение на текущото ценово поведение на металa. Затова, допускаме въстановяване на възходящия тренд.

Доларов Индекс (USDX)

Индексът е на силна подкрепа в момента, формирайки потенциално двойно дъно, съчетано с бича дивергенция на цената с индикатора MACD.


10-годишните ДЦК на САЩ (USTNote)

Низходящия тренд се ускорява. Ключово ниво на подкрепа виждаме на 122.40. Възможно е формиране на бичи А-B-C-D модел на нивo 61.8% корекция пo Фибоначи на последното възхдящо движение.


Така че, винаги имайте предвид тези инструменти при вземане на решение за търговия, като следите редовно икономическия календар.

Търгувайте валути, индекси, злато и петрол на едни от най-добрите условия с Admiral Markets. Започнете сега!

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Автор: Вихрен Молевски, Admiral Markets

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 59545


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.