Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Ще продължи ли спадът на EURUSD към паритет

Ноември 23, 2016 08:28

Мечките набират инерция спрямо еврото и EUR/USD наистина се срина. Възходящият тренд на долара се засили, тъй като очакваната политичeска динамика от експанзионистична фискална политика и по-високи лихвени проценти под президенството на Тръмп се оказаха мощен двигател за валутата.

Доларовият индекс сега е на най-силното си ниво от първото тримесечие на 2003 г. и пазарните очаквания, че доларът може още съществено да се повиши в средносрочен план нарастват, тъй като фискалната експанзия е обкова/подкрепата на една икономика, работеща при или много близо до пълна заетост.

Представяме Ви по-дългосрочен поглед върху валутната двойка EUR/USD, както и доларовия индекс (USDX, американския долар срещу кошница от валути с различно тегло - евро, йена, британска лира, швейцарски франк, шведска крона и канадски долар). Регистрирайте се, за да получите пълният анализ. Ако вече притежавате реална сметка с Admiral Markets, моля изпратете имейл на info@forextrade.bg, че искате да получите анализа.Вихрен Молевски,

Admiral Markets

Предупреждение за риск:

Минали резултати не са непременно показателни за бъдещите резултат.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.