Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Рипълът при критично ниво на съпротива

Октомври 16, 2017 14:21

Биткойнът е голямата новина през последната седмица. А причината – рекордното поскъпване на криптовалутата и новите му рекорди, при нива от над 5 800 долара. Това до голяма степен, може да има много общо с предстоящата "трудна вилица" при криптовалутата, която да доведе до създаване на нова криптовалута - биткойн голд.

Всичко, което трябва да знаете за Биткойн Голд

Една друга валута обаче, може също да „заблести" съвсем скоро. Става въпрос за рипъла, а условието е, криптовалутата да пробие върха си при ниво от 0.2800. Такъв пробив, би могъл да инициира по-нататъшно поскъпване с първоначална цел 0.300, а впоследствие и 0.3230.

Както се вижда от графиката, трендът при рипъла е възходящ (на база на факта, че 50-дневната SMA е над 200-дневната такава, на дневна графика).

Голямата новина за рипъла обаче е, че с преминаването му над 0.2500 долара, може да се говори за пробив на стесняващ се триъгълник, на дългосрочната графика, посочена по-долу.

При екстраполиране на най-широката част на триъгълника от пробива му нагоре, би могло да се очаква не само криптовалутата да тества психологическата си граница от 0.4200, но да продължи към 0.5 долара, а дори и към 0.6 долара за брой.

Потенциална стратегия за инвеститорите, може да е покупки на рипъл, със стоп поръчки малко над 0.2800 долара и стоп за ограничаване на загубата, при 50-дневната SMA (текущо при ниво от 0.2575 долара). Понижение под посочената линия, може да промени позитивните очаквания за валутата.

Целта за подебен трейд би могла да бъде върха при 0.40 долара.

безплатна демо сметка

Тествайте търговията с рипъл, без риск от загуба на реален капитал, с безплатна демо сметка от Admiral Markets.

Разбира се инвеститорите е да имат "едно наум" по отношение на търговията с рипъла. Този инструмент, подобен и на останалите криптовалути, е доста по-волатилен в сравнение със златото. Ето защо, когато го търгувате, винаги е добре да имате "Защита от Волатилност", която е характeристика на платформите за търговия MT 4 и MT 5 Supreme Edition на Admiral Markets.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.