Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Рипилът продължава да е в границите на стесняващия се триъгълник

Декември 06, 2017 10:00

Ситуацията при криптовалутите е доста интересна. Биткойнът, поскъпна до нови исторически върхове, при нива от близо 12 500 долара, а тежестта му в пазарната капитализация на всички криптовалути, продължи да нараства.

Как да търгувате криптовалути, с ползване на технически анализ?

Не за биткойна обаче, ще говорим в момента. Ще обърнем внимание на една от "позагърбените" от инвеститорите криптовалути, която се отличава със съществено изоставане в ръста на цената си и съответно догонващ потенциал. Става въпрос за - Рипъла.

Именно при рипъла, отuриваме една от любимите на анализаторите, технически фигури - стесняващ се триъгълник. В момента, криптовалутата е почти в средата на диапазона на триъгълника. Това означава, че трейдърите трябва да са търпеливи преди да търгуват с криптовалутата и да изчакат сигнал за пробив.

За подобен пробив на горната граница на фигурата, може да се приеме, поскъпването на рипъла над 0.2750 долара. Това ниво, вече ограничи поскъпването на рипъла от 20-ти ноември. Именно там, инвеститорите биха могли да позиционират своите стоп поръчки за покупки, поставяйки сравнително близки стопове.

Цел на повишението, при потенциален траен пробив (тоест цената да се задържи над горната граница) на стесняващия се триъгълник, би бил върха на рипъла от лятото и при нива от малко над 0.40 долара за брой.

За промяна на средносрочно възходящия тренд и потенциален по-нататъшен спад на рипъла, ще говорим, едва при пробив на долната граница, на очертания триъгълник. За такъв ще говорим, единствено, при поевтиняване на криптовалутата, под психологическата граница от 0.20 долара за монета.

открийте си реална сметка за търговия с рипъл

Търгувайте с рипъл, при едни от най-добрите условия на пазара с реална сметка от Admiral Markets.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.