Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

​Предстои по-сериозно движение при валутната двойка USD/JPY?

Юни 26, 2017 10:09

Валутната двойка USD/JPY, продължава да се търгува в рамките на класически стесняващ се триъгълник (по-ниски дъна и по-високи върхове). Както виждаме, на този етап, поевтиняването на долара, се спря на два пъти от 200-дневната SMA.

Последната величина, оттласна двойката нагоре, като в момента тя се доближава до горната граница на триъгълника. При нива от около 112.20, освен горната линия на коридора, се намира и още едно сравнително силно ниво на съпротива - идващо от два предходни върха и посочено с червена линия.

Свидетели на по-силно движение обаче, най-вероятно ще станем, едва при пробив на една от двете линии, защото стесняващите триъгълници обикновено олицетворяват борбата на „биковете и мечките", при която все още нито една от двете страни не е взела надмощие.

И дори, двойката да продължи да се търгува в рамките на триъгълника, тя рано или късно ще излезе от него, предвид на това, че границите му се приближават една към друга.

Добрата новина за инвеститорите е, че голямата ширина на триъгълника, предвещава силно движение, при излизане от неговите граници.

Ако пробивът е нагоре, напълно е възможно да станем свидетели на тест на върха на двойката, при нива над 125 йени, при екстраполиране на ширината на триъгълника.

В случай, че видим пробив надолу пък, което изглежда по-вероятния сценарий на този етап, предвид на факта, че дългосрочния тренд е низходящ (определен от това, че 200-дневната SMA е над 50-дневната), то тест на психологическото ниво от 100 йени, изглежда напълно реално.

Приложете над 50-те допълнителни индикатора на платформата MT 4 Supreme Edition за вземане на по-добри решения за търговия.

Каква е стратегията пред инвеститорите? Да следват съвета на Джеси Ливърмор, един от най-великите трейдъри на всички времена, който казва, че най-големите му печалби, са се случвали от това търпеливо да чака най-добрия момент за търговия.

Не забравяйте да се защитите от прекомерна волатилност, с възможностите на платформата MT 4 Supreme Edition за Защита от Волатилност.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.