Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Паундът предоставя добри възможности за търговия?

Март 01, 2017 12:07

Щатският долар отбеляза сериозно поскъпване, спрямо останалите основни валути, след първото изказване на Доналд Тръмп, пред Конгреса вчера.

При нива на търговия от 1.2380, и след неуспешен пробив на дъното при 1.2340, британската валута, може да предоставя добри възможности за търговия, пред дейтрейдърите.

Инвеститорите, които не са уверени, че поевтиняването на британската валута ще продължи и ще преодолее ключовото ниво на подкрепа, при 1.2340, имат възможност да удължават паунда при настоящите нива, с поставянето на относително близък стоп (на около 40 пипса).

Ако начертаната на графиката червена линия, ограничи поевтиняването на британската валута, спрямо долара, то можем да станем свидетели на възстановяване на ръста. Цел при едно подобно повишение, би била първоначално съпротивата при 1.2469.

Разбира се не бива да забравям, че предстои съвсем скоро заседание на Комитета по Парична Политика в САЩ, на което е много вероятно да станем свидетели на повишение на краткосрочните лихви в най-голямата световна икономика. Това, най-вероятно ще предопредели сериозна волатилност пред валутната двойка.

За да защитите средствата си от прекомерна волатилност, можете да се обърнете към възможностите на платформата на Admiral Markets.

Инвеститорите, залагащи на по-нататъшна силна обезценка на паунда, също ще имат своите възможности.

Такива обаче, най-вероятно ще се появят, едва при потенциално понижение под посоченото ниво на подкрепа от 1.2340. При такъв пробив, отново можете да поставяте стоповете си за ограничаване на загубите на 40 пипса, при ниво от над 1.2380, което вече ще играе функцията на сериозна съпротива.

Търгувайте индекси при едни от най-добрите условия със сметка към Admiral Markets.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 59545


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.