Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Немският DAX все още е във възходящ тренд

Февруари 24, 2017 11:52

Немският DAX се оттласна от върха си, но все още посоката му изглежда нагоре. Докато не станем свидетели на пробив на начертаната на 4-часовата графика линия на подкрепа (намираща се при нива от 11 820 пункта в момента), може да се очаква възстановяване на ръста, с цел тест на върха, при нива малко над 12 000 пункта.Инвеститорите могат да използват всяка възможност, на понижение на индикатора, под 11 900 пункта, както и към междинната подкрепа (начертана отново със зелена линия), при нива от 11 865 пункта, за заемане на дълги позиции, с цел ново връщане и тест на върха над 12 000 пункта.

Свидетели на разваляне на сценария за възход на показателя, ще е налице, едва при трайно преодоляване на начертаната линия на подкрепа, или при нива от под 11 820 пункта. Такова понижение, е много вероятно да бъде последвано от по-нататъшно силно поевтиняване на индекса.

Не забравяйте да се защитите от волатилност с услугата на Admiral Markets "Защита от волатилност"!

Успешна търговия!

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.