Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Класически пробив на триъгълник при USD/CHF

Май 11, 2017 14:50

Наблюдаваме класически пробив на възходящ триъгълник, при валутната двойка USD/CHF, при това на дневна база.

Докато горната граница на триъгълника, която вече играе ролята на подкрепа, е в сила, възходящото движение е в ход и би следвало да отведе валутната двойка за тест, първоначално на нивото от 1.0350, а по-нататък и към 1.0500.

Промяна на позитивните очаквания, би се наложила, единствено при връщане под посочената граница, която към момента е при ниво около психологическата граница от 1.00.

Такова връщане, може да бъде последвано от по-нататъшни загуби на валутната двойка, които да я отведат към долната граница на триъгълника.

Дотогава обаче, инвеститорите би следвало да очакват позитивно движение на двойката, като е добре да поставят относително близки стопове, за ограничаване на загубите, при посочените нива (малко под 1.00).

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.