Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Какво да очакваме от основните валутни двойки през тази седмица?

Март 13, 2017 09:58

Тази седмица предстои срещата на Комитета по Отворена Парична Политика към Фед. Така, че тя предвещава да е изключително динамична и интересна за валутните пазари.

EUR/USD

Еврото започна да поскъпва спрямо долара, още преди заседанието на Фед. Явно пазарът напълно е заложил предстоящо повишение на лихвите от резерва, в нивата на търговия на единната валута, спрямо щатската.

Така, че когато станем свидетели на реалното решение и след конференцията и изказванията на Йелън, волатилността при валутната двойка е много вероятно да се засили.

Дори и да станем свидетели на първоначален спад на еврото, посоката на единната валута е нагоре, освен ако не станем свидетели на пробив на подкрепата при 1.0490, ограничила вече на два пъти поевтиняването.

Докато последното ниво на подкрепа е в сила, цел на повишението остава върха при 1.0830.

GBP/USD

Паундът регистрира известно оттласване нагоре, но все още е под ключовото ниво на съпротива от 1.2350 спрямо долара. Необходимо е валутата да се върне над посоченото ниво, за да започнем да говорим за промяна на низходящия тренд.

Дотогава, опасността от поевтиняване и тест на ключовото ниво от 1.2000, остава налице.

USD/JPY

Поскъпването на долара спрямо йената, продължи с пълна сила през изминалата седмица. Нивото от 114.90 бе моментно пробито, което за кратко бе силно позитивен знак за двойката.

Връщането на долара под посоченото ниво обаче, в светлината на предстоящата среща на Фед, ще постави много въпроси, за бъдещата посока на двойката.

Злато

Златото се върна моментно под важното ниво на подкрепа от 1 200 долара за унция, през изминалата седмица, но отново е над психологическата граница. Докато металът е над важната подкрепа при 1 180 долара за унция перспективите са положителни. За да станем свидетели на по-силен възход обаче, критично е да бъде пробито нивото от 1 244 долара за унция.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори.

Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.