Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Как да търгуваме успешно индекси в рамките на деня?

Януари 25, 2017 17:53

Вчера и днес германският борсов индекс DAX се повиши на основата на по-скоро добрите данни за PMI (Purchasing Managers' Indexes) в Европа, както и от изказванията на Тръмп за насърчаване на бизнеса в САЩ. В момента, подкрепа на цената виждаме на 11 670 (червена линия).

Но как можем да търгуваме в рамките на деня (интрадей, intraday) тези новини и изказвания?

За тази цел използваме „екстрите", които Admiral Markets предлага на клиентите си, а именно Admiral Magnifier и Admiral Pivot на пакета MetaTrader4 Supreme Edition.

Admiral Magnifier изобразява е отделен прозорец графика на търгувания инструмент с една степен по-ниска времева рамка. Това ни помага значително за подобряване на анализа и оптимизиране на съотношението риск-печалба.

Admiral Pivot автоматично изчилява и изобразява т. нар. Пивотни нива, които са краткострочните подкрепи и съпротиви и където обикновено са разположени алгоритмичните и HFT (High Frequency Traders) трейдъри.

В конкретния случай, при излизане на новините за PMI индексите за Германия в 10.30 българско време, цената беше на централния си Пивот (зелена линия).

От Magnifier се виждаше бичи поглъщащ бар, съчетан с фалшив низходящ пробив, което е класически технически сетъп за генериране на ликвидност, необходима на големите пари за да задвижат пазара, в случая във възходяща посока.


Излизането на данните PMI за Еврозоната в 11.00 допълнително усили възходящия моментум.

Така че, винаги имайте предвид тези инструменти при вземане на решение за търговия, като следите редовно икономическия календар.

Търгувайте валути, индекси, злато и петрол на едни от най-добрите условия с Admiral Markets. Започнете сега!

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Автор: Вихрен Молевски, Admiral Markets

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 59545



Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.