Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Как да търгуваме в рамките на деня

Януари 18, 2017 09:55

От началото на годината индексите се намират в консолидационна (choppy) фаза. Несигурността около политиките на Доналд Тръмп и процеса на излизане на Великобритания от ЕС поддържат среда на несигурност и странично движение на индексите, още повече, че те са и на относително високи нива от фундаментална и техническа гледна точка.

В такава среда е подходящо да се търгува интрадей (в рамките на деня) за 5, 15 или 30 минутна графика.

Приложението MetaTrader4 Supreme Edition автоматично начертава т. нар. пивотни нива, които осигуряват краткосрочна подкрепа и съпротива на цената. В допълнение на това за прецезирането на входа може да се използва функцията Admiral Magnifier, която изобразява цената в отделен прозорец на непосредствено по-ниската времева рамка.

Например, вчера немския индекс DAX се отблъсна от краткосрочна съпротива (PP, зелената линия). За да можем да влезем на късо (short) и да прецезираме съотношението риск-печалба, можем чрез Admiral Мagnifier да потърсим валидна графична конфигурация или кендълстик модел на 15 мин. В случая имаме мечи пин бар, който е и фалшив възходящ пробив точно на посоченото ниво. На практика, ние влизаме точно в „опашката" на бара на 30 минути.

Тествайте едни от най-добрите условия за търговия на индекси. Започнете, сега като се регистрирате за реална сметка за търговия.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Източник: Вихрен Молевски, Admiral Markets

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещи резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.