Как да печелим пари от търговия на USD/JPY?

Ноември 14, 2016 14:16

Здравейте, казвам се Вихрен Молевски и съм анализатор в Адмирал Маркетс.

Представяме Ви актуален анализ на валутната двойка USD/JPY, който изпозва т. нар. top-down approach или подход отгоре -надолу.

Целта е да Ви предоставим синтезирана, конкретна и обоснована информация за търговия.


Ако искате да получите пълен технически и фундаментален анализ + възможности за търговия на тази валутна двойка, може да се регистрирате и по имейл ще получите пълният анализ.Вихрен Молевски,

Admiral Markets


Предупреждение за риск:

Минали резултати не са непременно показателни за бъдещите резултат.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.


Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.