Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Еврото проби горната граница на ключов низходящ коридор

Февруари 16, 2017 10:49

Днес, еврото преодоля ключово ниво на съпротива, намираща се при горната граница на низходящ коридор, видим на четири-часова графика (формиран от 2-ри февруари насам).

Този пробив, при ниво от 1.0590, инициира по-нататъшно повишение на валутната двойка към следващите ключови нива на съпротива от 1.0640.

Практиката сочи, че когато подобен род, ясно изразени коридори (очертани след четири или повече, допири на трендовата линия), бъдат пробити, нерядко ставаме свидетели на по-нататъшно силно повишение в съответната посока.

Обикновено, причината за това движение е едновременното задействане на много стопове, поставени от трейдърите, именно при ясно изразената граница на коридора, ограничаваща ръста преди това.

Разбира се инвеститорите трябва да имат в предвид и рисковете при подобен род пробиви. А те са свързани с потенциалното връщане на двойката към горната низходяща линия за тест, която вече започва да играе ролята на силно ниво на подкрепа.

Такъв опит за връщане, може да се наблюдава на графиката от очертаната в бяло свещ на четиричасовата графика. Както се вижда, въпреки, че еврото достига изключително близо до линията, в крайна сметка не успява да се върне под нея и отново се изстрелва нагоре.

Именно при подобен род връщания, ако са налице разбира се, инвеститорите имат добра възможност да заемат дълги позиции, както и да поставят своите стопове, при относително близки нива, (под очертаната трендова линия).

Пред инвеститорите, пропуснали да влязат в пазара, с дълги стоп-поръчки, разположени малко над трендовата линия (тоест очаквали нейния пробив), все още не е много късно да го направят. Те обаче, ще са изправени пред неудобството да поставят своите стопове малко по-далеч, или при нива под трендовата линия, което в момента може да означава 1.0580. Друга опция е да чакат нов тест на низходящата линия, на очертания коридор.


Търгувайте индекси при едни от най-добрите условия със сметка към Admiral Markets.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 59545Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.