Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Идва ли края на корекцията в цената на петрола?

Юни 06, 2018 15:55

петрол технически анализ

Източник: Admiral Markets MetaTrader 5

Фючърсите на WTI станаха свидетел на солидно възстановяване по-рано днес, главно поради ръста на европейския им колега Брент, след като източници съобщиха, че Венецуела може да намали петролния си износ.

Данните на Американският петролен институт(API) също подкрепиха „черното злато", както и перспективите за нови санкции на САЩ срещу Иран.

Въпреки това, печалбите останаха лимитирани от продължаващите опасения, че ОПЕК и техните съюзници ще увеличат продукцията си. Особено след като вчера финансовата агенция Bloomberg предаде, че правителството на САЩ е поискало от ОПЕК да повиши производството на петрол с 1 милион барела дневно.

Технически анализ

След като вчера падна под ключовата 100-дневна пълзяща средна($65,29) за първи път от септември 2017 година, WTI отскочи от нивата малко над $64 и образува техническата конфигурация с японски свещи „чук" на дневна графика.

отворете реална сметка в Адмирал Маркетс

Търгувайте с петрол при изключително конкурентни условия с брокер номер едно в Германия за 2018-та година - Admiral Markets.

Този модел подсказва, че продавачите се изтощават и е възможно да видим импулс в отбора на биковете, които да насочат цената над съпротивата около $65. Пробив над тези нива ще отвори вратите към върха от края на май $68,58.

От друга страна, слизане под минимума от вчера ще засили натиска на мечките и ще открие пътя към продължаване на корекцията до $64,16 и 61,8% Фибоначи корекция на възходящото движение от февруари до май $63,70.

Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционен съвет, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, обърнете внимание, че този търговски анализ не е надежден показател за текущите или бъдещи резултати, тъй като обстоятелствата могат да се променят с течение на времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.