Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

GBP/USD - пробив на възходяща тренд линия

Юли 26, 2018 14:02

Източник: Admiral Markets MetaTrader 5 с добавка MTSE.

GBP/USD проби през тренд линията, която отбелязва евентуално продължаване на бичия ход. Зоната, в която се очаква цената да реагира (POC) е 1,3165-85. Цената трябва да затвори над 1.3209, за да продължи нагоре. Дневната целева зона е 1,3200-30, докато продължаване на позитивната бича инерция може да тласне цената до 1,3260. Ако тенденцията продължава, можем да видим 1.3311 до края на седмицата.

W L3 - Седмичен Camarilla Pivot (Седмична временна подкрепа)

W H3 - Седмичен Camarilla Pivot (седмична временна съпротива)

W H4 - Седмичен Camarilla Pivot (Силна седмична съпротива)

D H4 - Ежедневен Camarilla Pivot(Много силна дневна съпротива)

D L3 - Ежедневен Camarilla Pivot (Дневна подкрепа)

D L4 - Дневен H4 Camarilla (Много силна дневна подкрепа)

POC - Point of Confluence (Зоната, в която очакваме цената да реагира и зона за влизане)

Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционен съвет, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, обърнете внимание, че този търговски анализ не е надежден показател за текущите или бъдещите резултати, тъй като обстоятелствата могат да се променят с течение на времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.

Повече за това какво представляват Пивот точките и как да ги използвате в търговията си можете да намерите тук.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.