Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

GBP/USD с ново 11-месечно дъно

Август 08, 2018 15:09

GBP/USD D1 Admiral Markets

Нарастващата перспектива за "Брекзит без сделка" оставя GBP биковете настрана от началото на седмицата. Коментарите от този род подкрепиха някои потоци към убежища като японската йена и швейцарския франк и се оказаха един от ключовите фактори за разпродажбата на паунда. Цялата тази несигурност около Брекзит процеса продължава да тежи на стърлинга, който в последните дни отстъпва от повечето свои основни конкуренти.

От друга страна щатския долар получи лека подкрепа след коментарите на китайския външен министър относно санкциите на САЩ върху Иран. Според последните заглавия, китайското външно министерство е заявило, че се противопоставя на едностранните санкции на САЩ срещу Иран и че търговското сътрудничество с Техран е отворено, прозрачно и законно.

Леката подкрепа за американския долар добави към агресивната разпродажба на стърлинга.

Технически анализ на GBP/USD

Лошата серия на британската валута продължава за 5-ти пореден ден и предходната най-ниска стойност на GBP/USD за годината 1,2919 бе пробита. Почти веднага след този пробив кабела тества фигурата 1,2900. Евентуално слизане под нея може да доведе до активиране на стоп поръчки и още един рязък спад надолу. Особено при липсата на силна подкрепа.

Най-близкото ниво, на което GBP може да разчита е около 1,2852, дъно от края на август миналата година, след което мечките вероятно ще погледнат към почти 14-месечния минимум 1,2774. От друга страна стабилизиране тук и покачване над психологическите 1,30 ще даде глътка въздух на купувачите, които може да погледнат към 1,3049.

Все пак, като цяло картината около британския паунд остава изключително чувствителна към новините около Брекзит. Именно развитието на преговорите за раздялата между Великобритания и ЕС остават основния двигател за двойките включващи GBP.

Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционен съвет, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, обърнете внимание, че този търговски анализ не е надежден показател за текущите или бъдещите резултати, тъй като обстоятелствата могат да се променят с течение на времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.