Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

GBP/USD - Двойно пресичане на тренд линия

Август 07, 2018 15:13

GBP/USD - Admiral Markets

GBP/USD проби мечата консолидация под нивото 1,3070 и падна до 11-месечно дъно 1,2919. Евентуално връщане до 1,3055/85 би довело до нова вълна от продавачи. Зоната, в която цената трябва да реагира е маркирана от две низходящи тренд линии и 89-часовата експоненциална пълзяща средна.

Ако цената се появи в зоната, трябва да видим отхвърляне към 1.2959 и 1.2917. Затваряне над четиричасова или едночасова графика под 1,2947 без корекция може да активизира продавачите към 1,2917.

W L3 - Седмичен Camarilla Pivot (Седмична временна подкрепа)

W H3 - Седмичен Camarilla Pivot(седмична временна съпротива)

W H4 - Седмичен Camarilla Pivot (Силна седмична съпротива)

D H4 - Дневен Camarilla Pivot (много силна дневна съпротива)

D L3 - Дневен Camarilla Pivot (дневна подкрепа)

D L4 - Дневен H4 Camarilla (много силна дневна подкрепа)

POC - Зона на пресичане (Зоната, в която очакваме цена да реагира и като зона за влизане)

Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционен съвет, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, обърнете внимание, че този търговски анализ не е надежден показател за текущите или бъдещите резултати, тъй като обстоятелствата могат да се променят с течение на времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.

Повече за това какво представляват Пивот точките и как да ги използвате в търговията си можете да намерите тук.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.