Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Еврото с негативен сигнал спрямо долара

Септември 26, 2017 14:50

Предупреждението на Марио Драги, ръководителят на ЕЦБ вчера, че скъпото евро е предизвикателство за компаниите износителки на „стария континент" и трябва да се наблюдава отблизо, даде своя резултат и инициира поевтиняване на еврото.

Низходящият тренд при единната валута, се засили и от политическата несигурност, свързана с провелите се избори в Германия и неубедителната победа на Ангела Меркел.

Няма как да не отбележим и допълнителното напрежение, в отношенията между САЩ и Северна Корея, след като Тръмп отправи нови критики към режима в Пхенян през уикенда. Реакцията на страната на закъсня, и вътрешният министър на Северна Корея, заяви в първия ден на седмицата, че коментарите на Тръмп, на практика са „обявяване на война на страната му".

А традиционно в моменти на опасност от военни конфликти, доларът се представя доста добре.

Еврото поевтиня, като от техническа гледна точка, проби ключовото ниво на подкрепа в диапазона 1.1830-1.1840, където бе разположена 50-дневната му пълзяща средна величина.

евро долар

Подобен пробив, е изключително негативен сигнал, от техническа гледна точка и може да предвещава по-нататъшно поевтиняване на единната валута, с цел дъното при ниво от 1.1660.

Подобен сценарий, изглежда много вероятен, ако еврото не съумее бързо да се върне над нивата на подкрепа, при 1.1840.

Разбира се трябва да споменем, че по-късно днес ще говори и ръководителят на Фед – Джанет Йелън, коментар, който може да окаже по-нататъшно силно въздействие върху нивата на търговия на двойката EUR/USD.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.