Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Еврото при ключово ниво на подкрепа

Юли 05, 2017 13:02

Еврото се оттласна надолу от върха си при нива над 1.1400 и в момента е точно при друго ключово ниво на подкрепа, критично за средносрочното му движение.

Става въпрос за подкрепата при 1.1310, което се потвърждава по две направления. От една страна – червената линия свързваща предходни върхове и вече действаща, като потенциално ниво на подкрепа. И от друга – 38.2 процентното фибоначи ниво на повишението от 20-ти юни, до началото на юли.

Графика: MT4 Supreme Edition, H4

Спад под посочената граница, е много вероятно да бъде последван от по-нататъшно поевтиняване на единната валута, чиято цел е възможно да е 1.1120. Или мястото, откъдето стартира ръста, през последните две седмици за EUR/USD.

Инвеститорите, които очакват по-нататъшно поевтиняване на единната валута, могат да заемат къси позиции, със стоп поръчки под 1.1300 и поставяне на близък стоп, при потенциално връщане над 1.1320.

От друга страна, бичи настроените, по отношение на еврото трейдъри, могат да се възползват при евентуален неуспешен пробив на посоченото ниво, отново с поставяне на близък стоп под него. Целта при развитието на подобен сценарий, би бил тест на върха, при нива от 1.1440.

Както и да търгувате EUR/USD обаче, не забравяйте да се защитите от прекомерна волатилност, с възможностите на платформата MT 4 Supreme Edition на Admiral Markets.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.